[ INDO SUB ] EXO_SECOND_BOX DICS 1-4 FULL END






DEAR MONYENK ESTY VIEWERS WELCOME TO MY BLOG
  • monyenk esty updates about my video subber especially for #EXO.
  • this blog doesn’t upload videos , that these links lead to pages outside of the blog .
  • also please notice us if video broken or mislabeled link with send comment at the post blog or send us a message.
  • Please reload the page if any error appears .
  • And thanks for visiting my blog


DICS 2-4 MASIH DALAM PROSES ... MOHON BERSABAR YA






HOW TO DOWNLOAD WATCH HERE






FOR DOWNLOAD CLICK HERE
disc1 part 1 mediafire | mp4upload |
dics1 part 2 mediafire | mp4upload
dics3 mediafire |
dics4 mediafire |



Notice us by leaving a comment if any video doesn't work.

 Disclaimer: 

monyenk esty does not own any of the original contents subbed in this blog. The original videos belong to owner. No copyright infringement intended.

all ads on this video are coming from the video player that we use not ours , we’re sorry for inconvenience 

I hope you enjoy your time on this webpage. EXO SARANGHAJA ! .








10 Komentar untuk "[ INDO SUB ] EXO_SECOND_BOX DICS 1-4 FULL END"

  1. Mau nanya dong, gimana sih biar nonton di web ini dgn kualitas bagus, aku nonton disini buram terus videonya,, pliss jawab dong!! Aku pengen banget nonton varietyshow exo sub indo yg lengkap disini tapi kualitas videoku gak bagus terus.

    BalasHapus
  2. Masih episode 2 yah,yang 3-4 belum ada

    BalasHapus
  3. Ka,,disc 3 - 4 blum ada yahh,,,gk sabar aku tuh🥰

    BalasHapus
    Balasan
    1. sabar ya , ngesub gak bisa sejam jadi perlu waktu
      sehari aja belum dapet setengah kalau ngesub hihi

      Hapus
  4. Kak disc 3-4 belum ada ya 😁🤗

    BalasHapus
  5. kak aku menunggu disk 3 dan 4 kak , hehe fighting kak

    BalasHapus
  6. Kakak ko gak ada translate nya disc 3-4

    BalasHapus

Iklan Tengah Post

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel